Indice Glicemic: Frisca batuta/crema de frisca pasteurizata, pentru ornat prajituri
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Frisca batuta/crema de frisca pasteurizata, pentru ornat prajituri" din categoria "Alte alimente".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 22.22 g/100g | Colesterol | 76 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 13.831 g/100g | Carbohidraţi | 12.49 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.825 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 6.418 g/100g | Zaharuri | 8 g/100g | |
Sodiu | 130 mg/100g | Proteine | 3.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: frisca, prajituri, crema, pasteurizata, batuta, ornat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Frisca batuta/crema de frisca pasteurizata, pentru ornat prajituri"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Alte alimente"
Momentan nu există în categoria Alte alimente, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Frisca batuta/crema de frisca pasteurizata, pentru ornat prajituri.
Alimente similare
- Prajitura cu frisca si nuci a la Anomar (IG: 70)
- Margarina pentru prajituri (IG: 0)
- Fasole batuta (IG: 40)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ... - Fasole batuta delicioasa (IG: 40)
fasole fiarta batuta cu putina apa in care a fiert cu putina sare si piper. - Eugenie cu crema (IG: 55)