Indice Glicemic: Ghiveci (dovlecei, vinete, fasole pastai, ardei gras) a la Aoede
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ghiveci (dovlecei, vinete, fasole pastai, ardei gras) a la Aoede" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.4 g/100g | Colesterol | 8.4 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 4.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 1.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0.9 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 4.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ghiveci, ghiveci de legume
Informaţii/ingrediente
Am calit ceapa cu o lingura de ulei de masline. Am mutat ceapa din vasul in care am calit-o in vasul pentru ghiveci (astfel am mai scurs din ulei). Am adaugat legumele.
Carnea trebuie sa precizez ca am fiert-o separat pt ca am facut si supa, deci cand am adaugat-o peste legume era deja fiarta.
Am lasat un pic pe aragaz dupa care l-am pus la cuptor.
Nu am pus sare absolut de loc.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ghiveci (dovlecei, vinete, fasole pastai, ardei gras) a la Aoede.
Alimente similare
- Ardei gras portocaliu (IG: 15)
- Ardei gras verde (IG: 15)
- Ardei rosu gras (IG: 15)
- Ardei gras galben (IG: 15)
- Mancare de linte cu ardei gras (IG: 30)
Intr-o tigaie se pun 2 linguri supa de ulei si ceapa taiata inele. Cand ceapa devine rumena, se adauga ardeii grasi congelati si patrunjelul. Dupa 10 minute se adauga lintea fiarta si se amesteca. Se mai tine pe ...