Indice Glicemic: Glazura duo ciocolata neagra/alba, Dr. Oetker
Denumire originală: Glazura DUO
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Glazura duo ciocolata neagra/alba, Dr. Oetker" din categoria "Alte alimente".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 43.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 21.4 g/100g | Carbohidraţi | 50.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 50.2 g/100g | |
Sodiu | 20.7 mg/100g | Proteine | 2.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, ciocolata, glazura, instant
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Glazura duo ciocolata neagra/alba, Dr. Oetker"
Descrierea producător/Mod de preparare
Nu necesită preparare, se pune plicul cu glazură în apă fierbinte timp de 5 minute până se înmoaie glazura şi apoi se toarnă peste desertul pe care doriţi să-l decoraţi.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Alte alimente"
Momentan nu există în categoria Alte alimente, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Glazura duo ciocolata neagra/alba, Dr. Oetker.
Alimente similare
- Paine de grau, alba (IG: 70)
- Faina alba de grau (IG: 85)
Faina alba de grau are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu. - Paine alba, obisnuita (IG: 85)
- Paine neagra bio (IG: 65)
- Paine neagra (IG: 65)
Pacatos de buna. Framanti, adaugi uleiul, lasi la crescut. Imparti aluatul in 8, dai la copt. Gata!