Indice Glicemic: Hrisca cu legume
Denumire originală: Hrisca cu legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Hrisca cu legume" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 70 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 15 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 20 mg/100g | Proteine | 14 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, hrisca
Informaţii/ingrediente
200 grame de crupe de hrisca, 600 ml apa 50gr ardei gras, 80 gr. ceapa alba, 10ml ulei de masline, 2gr sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Hrisca si apa se pun la fiert la foc mic cca. 50minute (pina scade apa de tot).
Ceapa si ardeiul se calesc usor in ulei si se adauga 300ml suc de rosii facut in casa.
dupa ce hrisca s-a fiert in apa cu sare, se adauga peste sosul de rosii cu ardei si ceapa, se amesteca usor si se lasa acoperit fara foc inca 1-20 minute. Se poate servi rece ca salata sau calda ca garnitura la friptura de curcan sau peste.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Hrisca cu legume.
Alimente similare
- Hrisca (IG: 40)
- Rosii umplute cu hrisca (IG: 25)
Se fierbe hrisca si se amesteca cu germenii de grau, cu sarea, cu usturoiul, miezul de rosii si patranjelul fin tocate. Se umplu rosiile, se pun in tava, se stropesc cu ulei si se dau la ... - Fulgi de cereale (hrisca, mei, orez) (IG: 45)
- Ardei umpluti cu carne de vita si hrisca (IG: 15)
Se amesteca cu carnea ceapa tocata, cimbru, hrisca, piper si sare. Se umplu ardeii. Se adauga cca 200ml de apa si rosia tocata. Se pune la fiert. Rezulta cca 1100g. - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...