Indice Glicemic: Iahnie de fasole, Cetateregala
Denumire originală: Iahnie de fasole
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Iahnie de fasole, Cetateregala" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.6 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 6.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.3 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 2.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole, iahnie
Informaţii/ingrediente
- 355 g fasole boabe
- 111 g bulion
- o lingura de ulei Floriol
- 3 cepe (289g)
- o capatana usturoi (10g)
- 1 morcov (118g)
- un vf de cutit piper
- o lingurita de cimbru
- o lingurita de condimente Kamis pentru iahnie de fasole
- 4 g busuioc proaspat
- o lingura sare
Descrierea producător/Mod de preparare
1 Se fierbe fasolea boabe de 3 ori in 3 ape
2. se umple oala cu apa pt a 4 oara si se adauga sare, cimbru, condimente kamis, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana se face fasolea
3 se caleste ceapa cu morcovul in ulei
4 se amesteca boabele fierte, cu ceapa si morcovul calit, se adauga usturoiul pisat si se lasa la fiert 5 minute, apoi se adauga bulionul si busuiocul si se mai fierbe 10 minute
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Iahnie de fasole, Cetateregala.
Alimente similare
- Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ... - Fasole (uscata) (IG: 35)
- Fasole verde (IG: 15)
- Fasole batuta (IG: 40)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ... - Conserva de fasole (IG: 40)