Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Iahnie de fasole, Cetateregala

Denumire originală: Iahnie de fasole

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Iahnie de fasole, Cetateregala" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 0.6 g/100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 6.4 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 1.4 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 0.3 g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 2.5 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: fasole, iahnie

Informaţii/ingrediente

  • 355 g fasole boabe
  • 111 g bulion
  • o lingura de ulei Floriol
  • 3 cepe (289g)
  • o capatana usturoi (10g)
  • 1 morcov (118g)
  • un vf de cutit piper
  • o lingurita de cimbru
  • o lingurita de condimente Kamis pentru iahnie de fasole
  • 4 g busuioc proaspat
  • o lingura sare

Descrierea producător/Mod de preparare

1 Se fierbe fasolea boabe de 3 ori in 3 ape

2. se umple oala cu apa pt a 4 oara si se adauga sare, cimbru, condimente kamis, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana se face fasolea

3 se caleste ceapa cu morcovul in ulei

4 se amesteca boabele fierte, cu ceapa si morcovul calit, se adauga usturoiul pisat si se lasa la fiert 5 minute, apoi se adauga bulionul si busuiocul si se mai fierbe 10 minute

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Iahnie de fasole, Cetateregala.

Alimente similare

  • Iahnie de fasole de post (IG: 25)
    Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...
  • Fasole (uscata) (IG: 35)
  • Fasole verde (IG: 15)
  • Fasole batuta (IG: 40)
    Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ...
  • Conserva de fasole (IG: 40)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: