Indice Glicemic: Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella
Denumire originală: Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella" din categoria "Inghetate".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 9.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 6.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: inghetata, cacao, vanilie
Informaţii/ingrediente
- Albus de ou, crud, proaspat, 180g
- Galbenus de ou, crud, proaspat, 55g
- Ciocolata Dark Extreme 85% cacao, Heidi, 24g
- Smantana 12% grasime, Boni, 300g
- Smantana 12% grasime, Albalact, 30g
- Esenta de vanilie 3g
- Fructoza, 35g
- Cacao 9g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se,separa gălbenușurile de albușuri.
Se amesteca cu fructoza.(m-ai oprim putina fructoza)
Se adauga cacao.Se amesteca încet cu lingura ,nu cu mixerul pentru ca sare praful de cacao.
Dupa se adauga 300g smantana si se amesteca bine.
Se bat albusurile bine spuma si se toarna peste compozitie.
Amestecam usor, pentru a ramane mai pufoasa.
Se taie bucatile de ciocolata amaruie (peste 70%cacao)
Si se adauga peste compozitie.
Punem intr-un castron restul de smantana cu fructoza care am oprit-o si cu putina esenta de vanilie si amestecam bine pana se omogenizeaza.
Se pune intr-o punga(sau ceva special -eu nu am avut) compozitia,si se oreaza inghetata.
Se da la congelator cam 2-3h.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Inghetate"
Momentan nu există în categoria Inghetate, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella.
Alimente similare
- Fistic Classic by Mirabella (IG: 15)
- Prajitura casei cu vanilie si gem de caise (IG: 70)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Cacao (IG: 20)
- Pufuleti cu cacao (IG: 70)