Indice Glicemic: Mancare cu carne de cal, VAmedeea
Denumire originală: Mancarica de cal
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare cu carne de cal, VAmedeea" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 8.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: carne, cal, mancare
Informaţii/ingrediente
- 440 g.carne de cal
- 200 g. dovlecei
- 140 g. ceapa
- 140 g. ardei
- 5 g. usturoi
- 20 ml. ulei de masline extravirgin
- 800 g. rosii decojite in suc de rosii (2 conserve)
- 300 ml. suc de rosii traditional
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierbe carnea de cal, se spumeaza, se adauga legumele, la sfarsit sucul de rosii si rosiile decojite, se adauga uleiul si se lasa la foc mic pana scade.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mancare cu carne de cal, VAmedeea.
Alimente similare
- Mancare de linte rosie (IG: 25)
Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric. Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert. Se mai adauga apa pe parcurs si este ... - Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ... - Mancare de linte cu ardei gras (IG: 30)
Intr-o tigaie se pun 2 linguri supa de ulei si ceapa taiata inele. Cand ceapa devine rumena, se adauga ardeii grasi congelati si patrunjelul. Dupa 10 minute se adauga lintea fiarta si se amesteca. Se mai tine pe ... - Mancare de vita cu ciuperci shiitake si cascaval (IG: 15)
Carnea de vita se fierbe in apa cu sare cam 30-45 minute. Se ia o tigaie de teflon, se pune pe aragaz, se adauga uleiul si ceapa taiata marunt. Cand ceapa este rumena, se adauga carne de ... - Carne de capra (IG: 0)