Indice Glicemic: Mancare de fasole verde de post, mayya
Denumire originală: Mancare de fasole verde de post
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare de fasole verde de post, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.6 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 9.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0.4 mg/100g | Proteine | 2.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole, post, mancare
Informaţii/ingrediente
- 400 g fasole verde bonduelle
- 95 g ceapa
- 10 g usturoi
- 10 ml ulei masline extravirgin
- sare si marar uscat.
Descrierea producător/Mod de preparare
Am calit intr-o tigaie de teflon ceapa impreuna cu usturoiul, apoi am adaugat fasolea verde.
Am pus apa pana am acoperit fasolea verde si le-am lasat la foc mic pana a scazut apa, la sfarsit am condimentat cu marar uscat si sare.
Am obtinut 430 g mancare de fasole verde.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mancare de fasole verde de post, mayya.
Alimente similare
- Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ... - Fasole verde (IG: 15)
- Fasole verde cu usturoi (IG: 15)
Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ... - Fasole verde (conserva) (IG: 15)
- Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano;