Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Mancare de linte rosie

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Mancare de linte rosie

Denumire originală: Mancare gatita

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare de linte rosie" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 2.7 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 8.4 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 2.5 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 2.9 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: linte, mancare, linte rosie

Informaţii/ingrediente

  • 250g linte rosie
  • 130g ceapa rosie
  • 50g ardei capia
  • 400ml suc rosii
  • 6g usturoi
  • 25ml ulei masline
  • 15g patrunjel verde
  • 3 frunze dafin
  • 1g boia iute
  • sare

Descrierea producător/Mod de preparare

Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric.

Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert.

Se mai adauga apa pe parcurs si este preferabil sa se gateasca intr-o cratita teflonata.

Se pune ardeiul si dafinul si se mai da un clocot.

Dupa gust se pune si boia iute. Cand s-a racorit se pune patrunjelul tocat fin.

Rezulta 975g mancare.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

  1. Vinata cu rosii (IG: 20)
    Ingrediente: vinata, rosii, ceapa, gogosari, ulei, apa, copti si pusi in borcan.
  2. Ratatouille (IG: 20)
    se taie ceapa fin si dovlecei. se elimina pielea de pe rosii. ardei se taie in fasii. puneti intro tigaie uleiul de masline si ceapa.dupa care adaugati dovlecei, ardeiul,usturoi si rosiile. amestecati un pic la ...
  3. Varza rosie calita (IG: 20)
    Se caleste in untura varza. Se stinge cu vin si apa pana varza este bine patrunsa.
  4. Pasta de urzici (IG: 20)
    Se pun ingredientele in blender si se freaca bine. Rezulta 580g de pasta tartinabila.
  5. Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
      Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: