Indice Glicemic: Mancare vinete la cuptor, alecsutzza
Denumire originală: Mancare vinete la cuptor
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare vinete la cuptor, alecsutzza" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: vinete, mancare
Informaţii/ingrediente
- 930g vinete
- 660g rosii
- 85g telemea light
- 23g telemea vaca
- 100g urda oaie
- 3 oua
- 2 linguri iaurt 0.1%
- 2 linguri ulei masline
- patrunjel
- sare,piper
Descrierea producător/Mod de preparare
- Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete cam de 1cmx1cm grosime.
- Incingeti o tigaie mai adanca, adaugati uleiul, vinetele si le lasati sa se caleasca - amestecati periodic.
- Se trec intr-o tava de sticla termorezistenta de marime medie, sau orice tava mai adanca de cuptor.
- Peste vinete adaugati rosiile taiate cubulete,patrunjelul,branza data pe razatoare.
- Puneti tava la cuptor preincalzit pentru 15 minute la 180 grade - temperatura medie.
- In acest timp amestecati intr-un bol ouale, iaurtul si putina sare cu piper.
- Scurgeti din tava sucul lasat de legume - daca este cazul - si turnati unifrom amestecul de oua cu iaurt peste legume.
- Puneti tava la cuptor la temperatura de 200 grade si o lasati pana se rumneste frumos deasupra. Dupa ce este gata se scoate din cuptor si se lasa 10-15 minute sa se patrunda.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mancare vinete la cuptor, alecsutzza.
Alimente similare
- Vinete (IG: 20)
- Vinete, crude (IG: 20)
- Musaca de vinete (IG: 20)
Se taie vinetele crude in rondele si se aseaza jumatate din ele intr-un pat cat mai compact pe fundul unei tavi. Pentru cei care suporta, se pot praji usor in ulei inainte. Se face un amestec din ... - Patlagele vinete (IG: 20)
- Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ...