Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Minipateuri cu branza telemea, RomCherie

Denumire originală: Minipateuri cu branza telemea

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Minipateuri cu branza telemea, RomCherie" din categoria "Alte alimente".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 18.3 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 28.4 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 8.5 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: telemea, branza, pateuri

Informaţii/ingrediente

Aluat: făină albă de grâu, apă, margarină (grăsimi vegetale parțial hidrogenate, apă, sare, emulgatori: mono și digliceridele acizilor grași, lecitină de soia, acidifiant: acid citric, aromă de unt, colorant: annatto), grăsimi vegetale nehidrogenate, zahăr, sare iodată, ameliorator de făină (stabilizator: gumă guar, emulgatori: E472e, lecitină de soia, antioxidanți: fosfat monocalcic, acid ascorbic), oțet de alcool.

Umplutură brânză 30%: brânză 78%, ouă, apă, griș, făină albă de grâu.

Descrierea producător/Mod de preparare

Minipateurile se scot din ambalajul original, se așează pe tavă, se lasă la decongelat la temperatura camerei (aproximativ 22 grade celsius) timp de 30-35 minute, apoi se introduc în cuptorul deja încălzit la temperatura de 200 grade celsius timp de 25-30 minute.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Alte alimente"

Momentan nu există în categoria Alte alimente, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Minipateuri cu branza telemea, RomCherie.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: