Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia

Denumire originală: Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 1.5 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 8.4 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 21.7 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: vin, legume, porc

Informaţii/ingrediente

  • 581 MUSCHI DE PORC DEGRESAT
  • 14 GR DE UNT
  • 114 GR CEAPA ALBA
  • 10 GR USTUROI
  • 288 GR MORCOVI
  • 100 ML VIN ROSU DE MASA
  • 2 PLICULETE DE ZAHAR
  • 430 GR CARTOFI

Descrierea producător/Mod de preparare

SE PRAJESTE CARNEA IN UNT PANA CAPATA O CULOARE MARONIE

APOI SE SCOATE CARNEA DIN TIGAIE

IN ACESI TIGAIE SE PUNE CEAPA CU USTUROIUL SI CU MORCOVUL LA CALIT

SE ADAUGA ZAHARUL SI SE CARAMELIZEAZA PUTIN CEAPA SI MORCOVUL

SE STINGE CU VINUL

SI ADAUGA 200 ML APA

SE FIERBE PUTIN SI APOI SE ADAUGA CARNEA

SE FIERBE LA FOC MIC 20 MINUTE DUPA CARE SE SCOT MORCOVII AFARA

SE MAI FIERBE INCA 1 ORA SI 40 MINUTE

INAINTE CU 20 MINUTE SE ADAUGA CARTOFII

INAINTE CU 5 MINUTE SE ADAUGA SI MORCOVUL

VA UREZ POFTA BUNA :)

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: