Indice Glicemic: Muschi de vita cu fasole galbena si dovlecei
Denumire originală: Muschi de vita cu fasole galbena si dovlecei
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Muschi de vita cu fasole galbena si dovlecei" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.3 g/100g | Colesterol | 34 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.8 g/100g | |
Sodiu | 69.3 mg/100g | Proteine | 12 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: vita, fasole, dovlecei, fasole galbena, mancare
Informaţii/ingrediente
- Muschi de vita, 1146g
- Fasole, pastai, galbena, crude, 685g
- Ceapa, 109g
- Morcovi, cruzi, 118g
- Ardei rosu gras, 122g
- Dovlecei, 842g
- Suc de rosii, 400ml
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierbe carnea in oala cu presiune timp de 40 de minute, apoi se introduce la cuptor impreuna cu ceapa taiata solzisori, morcovul rondele si fasolea pastai galbena.
Se adauga apa cat sa le acopere foarte putin.
Dupa ce se inmoaie fasolea, se adauga dovleceii taiati cuburi si sucul de rosii si se lasa pana scade zeama (nu de tot, dar suficient de mult incat sa nu pluteasca ingredientele).
Se condimenteaza dupa gust.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Muschi de vita cu fasole galbena si dovlecei.
Alimente similare
- Muschi de vita (IG: 0)
- Muschi de vita la gratar (IG: 0)
- Dovlecei (IG: 15)
- Dovlecei cu masline (IG: 15)
Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ... - Barcute (dovlecei) cu carne "Slabuta" (IG: 14)
Cantitatea de dovlecei (575 gr) se refera la dovlecei gata scobiti de miez, trebuie sa arate ca niste barcute. :) Carnea de porc se da prin masina de tocat. Se amesteca cu un ou, sare si ...