Indice Glicemic: Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada
Denumire originală: NEGRESA CU GLAZURA DE CIOCOLATA
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 15.8 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 52.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 17.9 g/100g | |
Sodiu | 0.7 mg/100g | Proteine | 4.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciocolata, glazura, negresa, post
Informaţii/ingrediente
- 1 cana (250 ml) zahar pudra,
- 1/2 cana ulei,
- 3 linguri cu varf de cacao,
- 2 cani faina,
- 1 1/2 cana apa minerala,
- 1 lingurita amoniac sau praf de copt
- 1 borcan de gem (cca. 370 g),
- cateva picaturi zeama de lamaie.
Glazura:
- 5 linguri cacao
- 4 linguri margarina
- 4 linguri apa
- 4 linguri zahar tos
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca totul pana sa face crema si se pune in tava unsa si tapetata cu faina.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Se verfifica cu o scobitoare si daca e gata se lasa la racit.
Intre timp se face glazura:
Se amesteca toate intr-o craticioara si se lasa la foc mic pana ce amestecul devine de consistenta unei smantani, apoi se intinde pe uniform deasupra prajiturii.
Recunosc ca retea mea nu e una dietetica, dar se poate pune zahar brun in loc de zahar alb si mai vedeti voi ce modificari faceti sa fie mai putin calorica.
Aceasta e preferata mea!Sper sa va placa si voua!
Mie mi-a iesit 1800 g produs finit a 363.8 calorii pe 100 g
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada.
Alimente similare
- Prajitura "negresa" (IG: 70)
blat: 7 galbenusuri, 300 gr. zahar, 100 gr. cacao, 180 gr unt, 300 ml lapte, 1lingurita bicarbonat stins; spuma: 7 albusuri, 350 gr. zahar - Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ... - Bomboane de ciocolata (IG: 65)
- Ciocolata cu caramel (IG: 65)
- Biscuiti cu ciocolata (IG: 55)