Indice Glicemic: Noodles/taitei cu ciuperci, mayya
Denumire originală: Noodles/taitei cu ciuperci
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Noodles/taitei cu ciuperci, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.3 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 17.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.4 g/100g | |
Sodiu | 6.3 mg/100g | Proteine | 3.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paste, ciuperci, taitei
Informaţii/ingrediente
100 g vermicelli de orez brun, 500 g ciuperci crude, 20 ml UME, 75 g ceapa, 17 g usturoi, sare si piper.
Descrierea producător/Mod de preparare
Am spalat ciupercile bine le-am taiat in jumatati le-am calit in sucul propriu cu sare pana le-a scazut bine apa,apoi am adaugat uleiul de masline,ceapa taiata si usturoiul zdrobit,le-am condimentat cu sare si piper si am mai lasat sa inabuseasca 10 minute sub capac.Separat am preparat taiteii din orez brun conform instructiuni pachet,apoi i-am pus peste ciuperci.Am obtinut in total 680 g de noodles.Se poate servi cu sos de soia dupa gust.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Noodles/taitei cu ciuperci, mayya.
Alimente similare
- Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Taitei (IG: 70)