Indice Glicemic: Paine crocanta din faina integrala de secara cu susan, Alnatura
Denumire originală: Knacke- Brot
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine crocanta din faina integrala de secara cu susan, Alnatura" din categoria "Paine".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.9 g/100g | Carbohidraţi | 59.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 15.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 3.4 g/100g | |
Sodiu | 500 mg/100g | Proteine | 10 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: faina, susan, secara, bio
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine crocanta din faina integrala de secara cu susan, Alnatura"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
Momentan nu există în categoria Paine, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine crocanta din faina integrala de secara cu susan, Alnatura.
Alimente similare
- Paine crocanta de secara, Clever (IG: 65)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Faina de secara (IG: 60)
- Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ... - Paine de secara (IG: 65)