Indice Glicemic: Paine cu faina de secara, Painea Brutarului
Denumire originală: Paine cu faina de secara
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine cu faina de secara, Painea Brutarului" din categoria "Paine".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.2 g/100g | Carbohidraţi | 53 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.5 g/100g | |
Sodiu | 1.2 mg/100g | Proteine | 8.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: faina, secara
Informaţii/ingrediente
Faina neagra de grau, apa, faina de secara (20%), drojdie de panificatie, sare iodata (1.5%), ameliorator de panificatie (enzime, antioxidanti:acid ascorbic, emulgatori:mono si digliceride ale acizilor grasi).
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
Momentan nu există în categoria Paine, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine cu faina de secara, Painea Brutarului.
Alimente similare
- Faina de secara (IG: 60)
- Paine de secara (IG: 65)
- Paine crocanta de secara, Clever (IG: 65)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Paine de casa 'Slabuta', din faina macerata (IG: 51)
Intr-un vas se pun: faina (410 gr), zaharul, laptele batut, apa calda (incalzita, ~50C) si uleiul de masline. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer/blender sau in masina de facut paine. Deasupra amestecului obtinut se presara restul ...