Indice Glicemic: Paine cu secara si faina de soia, Savoria
Denumire originală: Toast cu secara si faina de soia
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine cu secara si faina de soia, Savoria" din categoria "Paine".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 50.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 3.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: faina, soia, secara
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine cu secara si faina de soia, Savoria"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
Momentan nu există în categoria Paine, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine cu secara si faina de soia, Savoria.
Alimente similare
- Faina de secara (IG: 60)
- Paine de secara (IG: 65)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Paine crocanta de secara, Clever (IG: 65)
- Paine de casa 'Slabuta', din faina macerata (IG: 51)
Intr-un vas se pun: faina (410 gr), zaharul, laptele batut, apa calda (incalzita, ~50C) si uleiul de masline. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer/blender sau in masina de facut paine. Deasupra amestecului obtinut se presara restul ...