Indice Glicemic: Paine dieta feliata, Titan
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine dieta feliata, Titan" din categoria "Paine".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 0.9 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 43.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, feliata, dieta
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: faina semialba de grau, faina de secara, tarate de grau, drojdie, sare iodata, gluten din grau, faina de malt, ameliorator de panificatie (faina de soia, emulsifianti: E472e, E481; enzime; agent antioxidant: E300; ameliorator de faina: E920; extract de malt), corector de aciditate E262, conservanti: E200, E282.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
- Chifle hipoglucidice, Dobrogea (IG: 40)
- Paine IG mic, Slabesti Mancand (IG: 35)
- Paine Longevita, Franzeluta (IG: 35)
Ingrediente: faina de grau, tarata, apa, drojdie de panificatie, sare, ulei de floarea soarelui. concentrat elaminat uscat (varza de mare). Paine Longevita este fabricata din faina de grau de calitatea I, cu adaos de component special ... - Toast graham, Real (IG: 35)
Ingrediente: faina alba de grau 650, apa, faina dietetica de grau 18% (faina graham), sare iodata, drojdie, grasimi vegetale nehidrogenate, gluten, deztroza, conservant: acid sorbic. Contine: faina de grau, gluten. - Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
Alimente similare
- Paine bulgareasca feliata din faina alba, Velpitar (IG: 70)
faina de grau alba, apa, drojdie, sare iodata, conservanti: propionat de calciu, acid sorbic, otet alimentar. Contine: gluten - Paine neagra (IG: 65)
Pacatos de buna. Framanti, adaugi uleiul, lasi la crescut. Imparti aluatul in 8, dai la copt. Gata! - Paine prajita (IG: 45)
- Paine multicereale (IG: 45)
- Paine de secara (IG: 65)