Indice Glicemic: Paine germana Specialitate Bavareza cu faina de secara, Vel Pitar
Denumire originală: Paine specialitate Bavareza
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine germana Specialitate Bavareza cu faina de secara, Vel Pitar" din categoria "Paine".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.3 g/100g | Carbohidraţi | 44 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 4.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.4 g/100g | |
Sodiu | 490 mg/100g | Proteine | 12 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: secara, grau
Informaţii/ingrediente
faina neagra de grau, apa, premix secara 19% (faina de secara pregelatinizata, plamada uscata din secara, gluten din grau, faina din malt de orz, emulgator: esteri mono si diacetil tartrici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi, acidifiant: acid lactic, antioxidant: acid ascorbic, enzime), drojdie, sare iodata
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
Momentan nu există în categoria Paine, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine germana Specialitate Bavareza cu faina de secara, Vel Pitar.
Alimente similare
- Faina de secara (IG: 60)
- Paine de secara (IG: 65)
- Paine crocanta de secara, Clever (IG: 65)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Paine de casa 'Slabuta', din faina macerata (IG: 51)
Intr-un vas se pun: faina (410 gr), zaharul, laptele batut, apa calda (incalzita, ~50C) si uleiul de masline. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer/blender sau in masina de facut paine. Deasupra amestecului obtinut se presara restul ...