Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Paine cu hamei fara drojdie, Franzeluta

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Paine cu hamei fara drojdie, Franzeluta

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine cu hamei fara drojdie, Franzeluta" din categoria "Paine".

Indice Glicemic

(valoare medie)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mare)
Grăsimi 2.4 g/100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Carbohidraţi 48.5 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Sodiu 0 mg/100g Proteine 7.4 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: paine, paine franzeluta, paine fara drojdie, paine cu hamei, paine fara drojdie franzeluta

Informaţii/ingrediente

Ingrediente: faina de grau, faina de secara semialba, apa potabila, ulei de floarea soarelui, sare, zahar, hamei.

Pîinea este preparată conform unei reţete străvechi şi este fabricată fără utilizarea drojdiilor de panificaţie. În calitate de afînător este folosită prospătura din hamei. Drojdia din hamei redă pîinii un gust perfect, puţin amărui şi o aromă deosebită. Pîinea cu hamei are o valoare nutritivă înaltă şi în acelaşi timp bine se asimilează de organele de digestive.

Proprietăţile pîinii se datorează în special hameiului, care este cunoscut prin calităţile sale curative. Hameiul stimulează activitatea secretorică a pancreasului, ficatului, vezicii biliare, ameliorează funcţia digestivă şi activitatea intestinelor.

Această pîine poate fi consumată atît în scopuri dietetice cît şi în alimentaţia cotidiană.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"

  1. Biscottes completes bio, Agir Carrefour (IG: 55)
  2. Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle (IG: 50)
    Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min. Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute. Dupa care ...
  3. Paine roggen, Wasa (IG: 50)
  4. Paine integrala de secara, Vita Star (IG: 45)
    Ingrediente: faina integrala de secara 59%, apa, maia naturala din drojdie, sare. Poate contine urme de grau.
  5. Paine hipoglucidica, Moripan (IG: 45)
    Ingrediente: faina de grau, faina semi-alba de grau, apa, drojdie de panificatie, sare iodata, grasime vegetala, seminte de susan, conservant. Contine gluten

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: