Indice Glicemic: Paine montignac faza 1, mayya
Denumire originală: Paine montignac faza 1
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine montignac faza 1, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.4 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 30.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 6.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.1 g/100g | |
Sodiu | 100 mg/100g | Proteine | 13.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, aluat, montignac
Informaţii/ingrediente
267 g faina de grau-macinis integral Dobrogea, 133 g tarate de grau sano vita, 100 g faina de soia sano vita, 2 pliculete de drojdie uscata (14 g), sare si apa.
Descrierea producător/Mod de preparare
Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine montignac faza 1, mayya.
Alimente similare
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina;