Indice Glicemic: Paine prajita din faina integrala, Il Vecchio Forno Artigiano
Denumire originală: Fette biscottate con farina integrale
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine prajita din faina integrala, Il Vecchio Forno Artigiano" din categoria "Paine".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 2.4 g/100g | Carbohidraţi | 70 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 7.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 3.5 g/100g | |
Sodiu | 500 mg/100g | Proteine | 12 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: faina, faina integrala, paine prajita
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine prajita din faina integrala, Il Vecchio Forno Artigiano"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
Momentan nu există în categoria Paine, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine prajita din faina integrala, Il Vecchio Forno Artigiano.
Alimente similare
- Paine prajita (IG: 45)
- Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ... - Paine integrala din grau (IG: 45)
- Paine integrala de casa (IG: 45)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);