Indice Glicemic: Painita din hrisca si orez, nedospita, crocanta, Haiduc
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Painita din hrisca si orez, nedospita, crocanta, Haiduc" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic (valoare mare) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 2.9 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 65.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 9.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: painita cereale, painite cereale, painite haiduc
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Painita din hrisca si orez, nedospita, crocanta, Haiduc"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
- Rondele crocante din grau expandat Linia Velt, Rommac (IG: 80)
grau dur integral. - Panite felii pufoase Orez, Nutrizzia (IG: 70)
Contin: orez 100 %. Se remarca prin lipsa glutenului si printr-o valoare energetica ridicata. Sunt potrivite pentru cei care evita consumul de fainuri (cu gluten). - Panite crocante cu susan, Burger (IG: 50)
- Panite felii pufoase Multicereale, Nutrizzia (IG: 50)
Insumeaza valorile nutritive ale cerealelor din compozitie (grau, orez, porumb, ovaz, secara), avand un continut scazut de grasimi si fiind bogate in fibre vegetale. - Panite felii pufoase Grau, Nutrizzia (IG: 50)
Contin: grau 100 %. Sunt realizate din boabe intregi, prin urmare au un continut scazut de grasimi si sunt bogate in fibre vegetale. Nu au adaos de zahar si sare.
Alimente similare
- Fulgi de cereale (hrisca, mei, orez) (IG: 45)
- Hrisca (IG: 40)
- Rosii umplute cu hrisca (IG: 25)
Se fierbe hrisca si se amesteca cu germenii de grau, cu sarea, cu usturoiul, miezul de rosii si patranjelul fin tocate. Se umplu rosiile, se pun in tava, se stropesc cu ulei si se dau la ... - Ardei umpluti cu carne de vita si hrisca (IG: 15)
Se amesteca cu carnea ceapa tocata, cimbru, hrisca, piper si sare. Se umplu ardeii. Se adauga cca 200ml de apa si rosia tocata. Se pune la fiert. Rezulta cca 1100g. - Paine crocanta de secara, Clever (IG: 65)