Indice Glicemic: Pasta din cacao cu miere si scortisoara
Denumire originală: Pasta din cacao cu miere si scortisoara
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Pasta din cacao cu miere si scortisoara" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 80.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 5.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 71.3 g/100g | |
Sodiu | 5.7 mg/100g | Proteine | 2.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: miere, cacao, pasta, scortisoara
Informaţii/ingrediente
-miere 58g
-cacao 5g
-scortisoara 4g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca ingredientele ,si se creaza o pasta.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Pasta din cacao cu miere si scortisoara.
Alimente similare
- Scortisoara (IG: 5)
- Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Cereale Musli cu mar, stafide si scortisoara (IG: 65)
- Pasta de urzici (IG: 20)
Se pun ingredientele in blender si se freaca bine. Rezulta 580g de pasta tartinabila. - Miere (IG: 60)