Indice Glicemic: Paste din faina de orez, Vifon
Denumire originală: Paste din faina de orez
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paste din faina de orez, Vifon" din categoria "Paste".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 17 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 7.6 g/100g | Carbohidraţi | 65 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 2.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 6.5 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 1160 mg/100g | Proteine | 9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: taitei, taitei orez
Informaţii/ingrediente
Thiamine (Vit. B1) 0.7 mg
Riboflavin (Vit. B2) 0.4 mg
Niacin (Vit. B3) 5.4 mg
Folate (Vit. B9) 147 μg
Iron 4.3 mg
Potassium 120 mg
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paste"
Momentan nu există în categoria Paste, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paste din faina de orez, Vifon.
Alimente similare
- Faina de orez alb (IG: 95)
Faina de orez alb are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu. - Faina de orez brun (IG: 95)
Faina de orez brun are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu. - Paste fierte (IG: 55)
- Paste fainoase "Scoici" (IG: 50)
- Paste cu calamari si varza rosie (IG: 40)
Se taie varza subtire, in lungul foii, in asa fel ca fasia sa fie cat mai lunga. Se pune la calit in ulei, cu capac. Dupa ce se inmoaie putin se adauga ciupercile taiate felii, usturoiul ...