Indice Glicemic: Paste fainoase Cornetti Rigali (nefierte), Baneasa
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paste fainoase Cornetti Rigali (nefierte), Baneasa" din categoria "Paste".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 0.7 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 75 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 11 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paste, macaroane, paste fainoase, paste baneasa
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: Faina de grau alba 550, apa. Contine gluten
Mod de preparare:
100g de paste, 1 litru de apa, 10g de sare.
- Fierbeti apa si adaugati sarea
- Adaugati pastele si amestecati din cand in cand
- Fierbeti conform timpului indicat
- Scurgeti apa si clatiti pastele cu apa rece
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paste"
- Pennette rigate integrale, Barilla (IG: 45)
- Pasta Fusili de grau kamut, Ecor (IG: 40)
faina de grau kamut, apa - Spaghetti cu somon a la Elenka (IG: 40)
Se fierb pastele 6min. Separat se face un sos din ingredientele descrise si se amesteca la cald cu pastele. Rezulta cca 700g de mancare. - Tagliatelle, paste fainoase cu ou, Divella (IG: 40)
- Taitei lati, Monte Banato (IG: 40)
Ingrediente: faina din grau dur, oua (12%), apa
Alimente similare
- Paste fainoase "Scoici" (IG: 50)
- Paste fierte (IG: 55)
- Paste cu calamari si varza rosie (IG: 40)
Se taie varza subtire, in lungul foii, in asa fel ca fasia sa fie cat mai lunga. Se pune la calit in ulei, cu capac. Dupa ce se inmoaie putin se adauga ciupercile taiate felii, usturoiul ...