Indice Glicemic: Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale
Denumire originală: Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 6.7 g/100g | Colesterol | 54.4 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.6 g/100g | |
Sodiu | 230.5 mg/100g | Proteine | 14.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, pate, portocale, ciuperci
Informaţii/ingrediente
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat, 600g
- Ciuperci champignon crude, 355g
- Ou de gaina, integral, 4 bucati
- Coaja de portocala, proaspata, 70g
- Mustar galben, preparat, 5g
- Frisca Creme patisserie (preparat pe baza de grasimi vegetale) fara zahar pentru gatit si creme, Meggle, 150ml
- Sare de/pentru masa, 0.75g
Descrierea producător/Mod de preparare
Fileul de pui se da prin blender sau masina de tocat pana obtinem o pasta-piure.
Se adauga ouale, sarea, mustarul si coaja de portocale.
Ciupercile se spala, jumatate din cantitate se toaca marunt, cealalta jumatate se taie felii.
Cele tocate marunt se adauga la amestecul de pui.
Se adauga frisca, se amesteca bine pana la omogenizarea compozitiei.
Se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt, ciupercile felii se incorporeaza in mijlocul pateului, forma se acopera cu folie.
Forma se pune pe o tava adanca, umpluta cu apa, pana la mijlocul formei cu pate.
Se tine la cuptor, la foc mediu, pana compozitia devine densa, de consistenta pateului.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale.
Alimente similare
- Portocale, Citrus sinensis, proaspete, cu coaja (IG: 35)
- Castane crude, fara coaja (IG: 60)
- Portocale (IG: 35)
- Suc de portocale (IG: 45)
- Pate de casa by Husky (IG: 0)
Se fierb ficateii, se racesc. Se amesteca in blender cu untul, sarea si piperul.