Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale

Denumire originală: Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 6.7 g/100g Colesterol 54.4 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 3.9 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 1.2 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 0.6 g/100g
Sodiu 230.5 mg/100g Proteine 14.1 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: pui, pate, portocale, ciuperci

Informaţii/ingrediente

Descrierea producător/Mod de preparare

Fileul de pui se da prin blender sau masina de tocat pana obtinem o pasta-piure.

Se adauga ouale, sarea, mustarul si coaja de portocale.

Ciupercile se spala, jumatate din cantitate se toaca marunt, cealalta jumatate se taie felii.

Cele tocate marunt se adauga la amestecul de pui.

Se adauga frisca, se amesteca bine pana la omogenizarea compozitiei.

Se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt, ciupercile felii se incorporeaza in mijlocul pateului, forma se acopera cu folie.

Forma se pune pe o tava adanca, umpluta cu apa, pana la mijlocul formei cu pate.

Se tine la cuptor, la foc mediu, pana compozitia devine densa, de consistenta pateului.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: