Indice Glicemic: Pelmeni clasici, Olentina
Denumire originală: Pelmeni clasici, Olentina
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Pelmeni clasici, Olentina" din categoria "Alte alimente".
Indice Glicemic (valoare mare) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 3.6 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 11.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: carne, oua, faina, sare, pelmeni
Informaţii/ingrediente
Ingrediente:
Aluat: faina de grau calitatea superioara, oua de gaina proaspete, sare pentru uz alimentar, apa potabila.
Umplutura: carne de vitel, carne de porc, proteine vegetale, ceapa proaspata, sare pentru uz alimentar, piper negru, apa potabila.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Alte alimente"
- Placinta cu branza, clasica din foi, Bella (IG: 60)
Mod de preparare: incalziti cuptorul in prealabil la 180-200 C. Indepartati ambalajul si introduceti placinta cu tava sa in cuptor. Coaceti la o temperatura medie pana ce placinta se rumeneste. Produsul nu se coace in cuptor cu microunde. - Placinta clasica cu dovleac, Bella (IG: 60)
Mod de preparare: incalziti cuptorul in prealabil la 180-200 C. Indepartati ambalajul si introduceti placinta cu tava sa in cuptor. Coaceti la o temperatura medie pana ce placinta se rumeneste. Produsul nu se coace in cuptor cu microunde. - Foi lasagna cu spanac, Barilla (IG: 55)