Indice Glicemic: Piept de curcan la cuptor, Aia Equilibrium
Denumire originală: Petto di tacchino al forno
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Piept de curcan la cuptor, Aia Equilibrium" din categoria "Carne".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.5 g/100g | Carbohidraţi | 5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1 g/100g | |
Sodiu | 800 mg/100g | Proteine | 18 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: piept, piept curcan
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Piept de curcan la cuptor, Aia Equilibrium"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Carne"
Momentan nu există în categoria Carne, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Piept de curcan la cuptor, Aia Equilibrium.
Alimente similare
- Carnati din pulpe pui si piept curcan, Ana (IG: 0)
se toaca carnea si se formeaza carnatii. - Carne de curcan, piept fara pielita, fript (IG: 0)
- Curcan (IG: 0)
- Pipote curcan (IG: 0)
- Toba de curcan (IG: 0)
Pulpa de curcan 45%, piept curcan 10%, apa, gelatina alimentara, sare, condimente naturale (piper, usturoi, nucsoara) si extract de condimente, zaharuri ((dextroza, lactoza), stabilizator(trifosfat disodic), potentiator de gust(glutamat monosodic), antioxidant (acid ascorbic, ascorbat si citrat ...