Indice Glicemic: Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt
Denumire originală: Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 6.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.2 g/100g | |
Sodiu | 173.8 mg/100g | Proteine | 20.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, iaurt, smantana, ciuperci
Informaţii/ingrediente
- Ceapa verde - 1 legatura (67g)
- Ciuperci champignon, crude - 812g
- Usturoi - 26g
- Ulei de masline - 40ml
- Piept de pui - 1kg
- Smantana Covalact 15% grasime - 200g
- Iaurt din lapte de capra Covalact - 300g
- Sare - 1 lingurita
- Nucsoara - 2g
- Cardamon - 2g
- Piper - 2g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se calesc ceapa si usturoiul in ulei de masline cu putina apa, se adauga ciupercile si se lasa pana scade tot lichidul.
Smantana si iaurtul se amesteca cu sarea, piperul, nucsoara si cardamonul. Piptul de pui spalat si uscat se pune intr-un vas termorezistent.
Se toarna deasupra sosul de smantana si iaurt, apoi ciupercile cu ceapa si usturoiul.
Se da la cuptor pana cand pieptul de pui este gata si sosul a scazut.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt.
Alimente similare
- Piept de pui (IG: 0)
- Piept de vita (IG: 0)
- Piept de vitel (IG: 0)
- Piept de pui la tigaie de teflon (IG: 0)
- Piept de pui gatit, cu piele (IG: 0)