Indice Glicemic: Piftie din piept de pui
Denumire originală: Piftie din piept de pui
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Piftie din piept de pui" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.3 g/100g | Colesterol | 29.1 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 53.3 mg/100g | Proteine | 12.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, piept pui, piftie
Informaţii/ingrediente
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 150g
- Gelatina alimentara, 10g
- Ceapa 80g
- Usturoi, 5g
- Dafin, 1g
- Piper negru, 2g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pune pieptul de pui la fiert in 1, 5 l de apa, dupa vreo 2 clocote se adauga ceapa , foaia de dafin, piperul , se lasa sa fiarba pana cand apa scade la jumatate
Intre timp se prepara gelatina, se lasa la inmuiat 10 min in 100 ml apa.
Se scoate carnea, se taie fasii si se aseaza intr-un castron ( mi-a iesit un castron normal de supa) , se piseaza usturoiul, se adauga in apa de la pui, se adauga si sare dupa gust. Se strecoara supa, si se amesteca cu gelatina preparata pe baie de aburi ( atentie, supa nu trebuie sa fie fierbinte, o mai lasati putin sa se raceasca, pt ca altfel se distruge gelatina).
Se pune amestecul peste carnea de pui, se mai tine putin apoi cand s-a racit, se da la frigider pana cand se incheaga ( de preferat sa se prepare seara si sa se lase pana dimineata.)
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Piftie din piept de pui.
Alimente similare
- Piept de pui (IG: 0)
- Piept de vita (IG: 0)
- Piept de vitel (IG: 0)
- Piept de pui la tigaie de teflon (IG: 0)
- Piept de pui gatit, cu piele (IG: 0)