Indice Glicemic: Piure de conopida "Slabuta"
Denumire originală: Piure de conopida "Slabuta"
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Piure de conopida "Slabuta"" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.8 g/100g | |
Sodiu | 72.3 mg/100g | Proteine | 0.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: piure, conopida
Informaţii/ingrediente
- conopida fiarta - 550 gr
- maioneza din oua de prepelita 25% grasime - 100 gr
- sare de/pentru masa - 1 gr
- piper negru - 0.2 gr
Descrierea producător/Mod de preparare
- Conopida fiarta se pune in blender, se mixeaza pana se obtine o pasta omogena.
- Se amesteca cu maioneza, sa sareaza si se pipereaza dupa gust.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Piure de conopida "Slabuta".
Alimente similare
- Pizza cu ton a la Slabuta (IG: 60)
- Sushi a la Slabuta (IG: 55)
Ingrediente pentru 4 portii: Orez cu bob rotund Scotti (130 gr) Alge de mare Sushi Nori, Blue Dragon (2 foi) Miere (de tei, poliflora) (3 lingurite) Otet de mere (2 linguri) Castraveti (50 gr) Somon afumat, Negro 2000 (75 gr) Sare de ... - Placinta cu zucchini "Slabuta" (IG: 18)
Un zucchini de 290 gr se da pe razatoare, apoi se amesteca cu branza de vaci, ouale batute bine si patrunjelul tocat. Se sareaza dupa gust. Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu hartie de ... - Barcute (dovlecei) cu carne "Slabuta" (IG: 14)
Cantitatea de dovlecei (575 gr) se refera la dovlecei gata scobiti de miez, trebuie sa arate ca niste barcute. :) Carnea de porc se da prin masina de tocat. Se amesteca cu un ou, sare si ... - Lasagne fara aluat "Slabuta" (IG: 15)
Toate ciupercile se spala bine si sa lasa la scurs.Carnea se da prin masina de tocat.Ciupercile se dau prin blender sau masina de tocat, se amesteca cu oua, patrunjel, sare.Se tapeteaza 2 tavi cu hartie ...