Indice Glicemic: Placinta clasica cu dovleac, Bella
Denumire originală: Classical pie with pumpkin
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Placinta clasica cu dovleac, Bella" din categoria "Alte alimente".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 24 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 32 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: dovleac, placinta, placinte, placinta bella, placinta dovleac
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: faina, apa,dovleac 20%, gris, ulei vegetal, zahar, fibre alimentare, sare, arome, condimente.
Contine gluten de grau.
Descrierea producător/Mod de preparare
Mod de preparare: incalziti cuptorul in prealabil la 180-200 C.
Indepartati ambalajul si introduceti placinta cu tava sa in cuptor.
Coaceti la o temperatura medie pana ce placinta se rumeneste.
Produsul nu se coace in cuptor cu microunde.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Alte alimente"
- Foi lasagna cu spanac, Barilla (IG: 55)
Alimente similare
- Placinta dovleac (IG: 60)
Pentru foi: 800g faina 70g ulei putina sare Pentru umplutura: 2kg dovleac 70g ulei scortisoara 110g zahar zahar vanilat rom Din toata compozitia iese mai mult de o tava. Pentru mai putina placinta modificati cantitatile! Este delicioasa! Pofta buna! - Placinta cu branza (IG: 60)
Ingrediente reteta pentru foi: 500 g faina, 1/2 lingurita sare, 3 linguri de ulei, 10-15 g drojdie proaspata, apa calda cat cuprinde; pentru umplutura: 500 g branza de vaci dulce, 250 g telemea, un borcan iaurt ... - Placinta cu mere (IG: 60)
- Placinta cu varza (IG: 60)
- Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ...