Indice Glicemic: Placinta cu branza dulce in foietaj, Kihi Alfa
Denumire originală: Kihi vanilla cream pie
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Placinta cu branza dulce in foietaj, Kihi Alfa" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 9.5 g/100g | Colesterol | 3 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 2.3 g/100g | Carbohidraţi | 39.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 14 g/100g | |
Sodiu | 307 mg/100g | Proteine | 5.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, placinta
Informaţii/ingrediente
53.5 % crema de vanilie = apa, zahar, gris, lapte praf degresat, amidon dr porumb, ulei vegetal, vanilina. foile = faina de grau, apa, ulei vegeta, 1%- ulei de masline, sare iodata, dextroza.
Descrierea producător/Mod de preparare
Placinta a fost preparata manual si congelata rapid. Se coace direct fara decongelare, timp de 40 de minute la 375*F= 190 *C.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Placinta cu branza dulce in foietaj, Kihi Alfa.
Alimente similare
- Placinta cu branza (IG: 60)
Ingrediente reteta pentru foi: 500 g faina, 1/2 lingurita sare, 3 linguri de ulei, 10-15 g drojdie proaspata, apa calda cat cuprinde; pentru umplutura: 500 g branza de vaci dulce, 250 g telemea, un borcan iaurt ... - Placinta dovleac (IG: 60)
Pentru foi: 800g faina 70g ulei putina sare Pentru umplutura: 2kg dovleac 70g ulei scortisoara 110g zahar zahar vanilat rom Din toata compozitia iese mai mult de o tava. Pentru mai putina placinta modificati cantitatile! Este delicioasa! Pofta buna! - Placinta cu varza (IG: 60)
- Placinta cu mere (IG: 60)
- Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ...