Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Platou colorat de legume "Slabute"

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Platou colorat de legume

Denumire originală: Platou colorat de legume "Slabute"

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Platou colorat de legume "Slabute"" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 1.7 g/100g Colesterol 17.4 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 4.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 1.8 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 1.1 g/100g
Sodiu 197.4 mg/100g Proteine 11.7 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: legume, tarta, slabute

Informaţii/ingrediente

 

 

Descrierea producător/Mod de preparare

 

  1. Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt.
  2. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala.
  3. Se sareaza dupa gust.
  4. Pe mijloc, cu ajutorul broccoli se "deseneaza" litera "S", in jurul ei "se infige" in branza conopida.
  5. Apoi se presara ardeiul gras rosu taiat cubulete.
  6. Deasupra se toarna ouale batute spuma si se presara cascavalul razuit.

 

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

  1. Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...
  2. Fasole verde cu usturoi (IG: 15)
    Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ...
  3. Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
    Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ...
  4. Ardei umpluti cu carne de vita si hrisca (IG: 15)
    Se amesteca cu carnea ceapa tocata, cimbru, hrisca, piper si sare. Se umplu ardeii. Se adauga cca 200ml de apa si rosia tocata. Se pune la fiert. Rezulta cca 1100g.
  5. Dovlecei cu masline (IG: 15)
    Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ...

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: