Indice Glicemic: Prajitura Milch Schnitte preparata in casa
Denumire originală: Milch Schnitte
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Prajitura Milch Schnitte preparata in casa" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 26 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 6.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, prajitura
Informaţii/ingrediente
Pentru blat: 236g ou gaina (4 oua marime L), 120g zahar, 100g faina, 15g cacao
Pentru crema: 200ml frisca Creme Patisserie sweetened Meggle, 175g lapte condensat 7.5% grasime, 100 ml lapte 1.5% Alpa, 12 g gelatina, 50g miere, 8g zahar vanilinat (un plic), 120g apa pentru dizolvat gelatina.
Descrierea producător/Mod de preparare
Blatul: Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Galbenusurile se bat cu zahar, se adauga faina amestecata cu cacao si apoi albusurile. Se coace blatul in tava tapetata cu hartie copt timp de 10 minute. Se raceste si se taie in doua.
Crema: Gelatina se pune la inmuiat 15 minute in apa rece. Apoi se topeste in 50 ml lapte cald pe baia cu abur (Bain-Marie). Apoi se adauga restul de 50ml de lapte amestecat cu laptele condensat. Se adauga mierea si zaharul vanilat. Se bate frisca pana se intareste, apoi se adauga la compozitie.
Se pune o jumatate de blat intr-un vas cu pereti inalti. Se toarna crema inca neintarita. Se da la frigider 2 ore. Apoi se ataseaza jumatatea superioara a blatului. Se mai lasa 5-7 ore la frigider ca sa se intareasca.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Prajitura Milch Schnitte preparata in casa.
Alimente similare
- Prajitura cu mere, de casa (IG: 70)
- Fasole (congelata, semi-preparata) (IG: 35)
- Tuica de casa (IG: 0)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Pate de casa by Husky (IG: 0)
Se fierb ficateii, se racesc. Se amesteca in blender cu untul, sarea si piperul.