Indice Glicemic: Prepelite marinate, la gratar
Denumire originală: Prepelite marinate, la gratar
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Prepelite marinate, la gratar" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 14.8 g/100g | Colesterol | 92.8 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.2 g/100g | |
Sodiu | 81.8 mg/100g | Proteine | 24.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: gratar, friptura, prepelita, marinada, prepelite
Informaţii/ingrediente
- prepelita, carne si piele, cruda - 470 gr (4 bucati)
- otet de vin rosu - 50 ml
- morcovi, cruzi - 95 gr
- vin alb demi-dulce - 120 ml
- piper negru - 15 boabe
- dafin - 3 frunze
- ceapa - 187 gr
- ulei de masline extra virgin - 9.8 ml (1 lingura medie, supa)
- apa plata - 250 ml
Descrierea producător/Mod de preparare
- Intr-0 cratita, se amesteca otetul, vinul, apa, uleiul de masline, ceapa taiata rondele, frunzele de dafin, morcovii taiati felii si piperul negru.
- Se adauga prepelitele spalate in prealabil.
- Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 8 ore.
- Se fac la gratar prepelitele.
- Se stropesc cu marinada.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Prepelite marinate, la gratar.
Alimente similare
- Scrumbie la gratar (IG: 0)
Se curata scrumbia, se cresteaza, se presara cu sare si se frige pe gratarul incins. - Carne de pui la gratar (IG: 0)
Piept de pui dezosat , fara piele , gatit pe gratar , fara adaos de ulei si condimentat cu ierburi aromate si putina sare. - Ficatei de pui la gratar (IG: 0)
se spala ficatei, se curata de pielite, se scurg si se pun pe grillul incins. se lasa sa se friga si se pune are dupa gust - Antricot vita la gratar (IG: 0)
- Pastrav la gratar By Mihaela (IG: 0)