Indice Glicemic: Pui cu ciuperci, broccoli si smantana by Tina
Denumire originală: Pui cu ciuperci, broccoli si smantana
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Pui cu ciuperci, broccoli si smantana by Tina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 2.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 12.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, smantana, ciuperci
Informaţii/ingrediente
- -350g piept pui fara piele
- -300g broccoli congelat
- -200g ciuperci conserva
- -10g susan neprajit
- -150g smantana 12% Albalact
- -sare
- -piper
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie pieptul fasii, se face in teflon sau la cuptor, dar nu pana e rumen complet. Se pune in tava, se adauga broccoli, ciuperci, sare.
Se lasa la cuptor pana e gata. La final se pune smantana, se mai lasa 5-10 min si se aduga susanul.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Pui cu ciuperci, broccoli si smantana by Tina.
Alimente similare
- Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli (IG: 20)
Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ... - Broccoli (IG: 15)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Salata de broccoli cu surimi (IG: 35)
Se fierb pe aburi broccoli si surimi. Se taie in bucati nu prea mici si se asezoneaza cu ulei, piper si sare. Rezulta 450g de salata. - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...