Indice Glicemic: Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie
Denumire originală: Pulpa de porc cu legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.6 g/100g | Colesterol | 43.4 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 15.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pulpa, legume, porc
Informaţii/ingrediente
- pulpa de porc dezosata si degresata 1045g
- ciuperci 575g
- ceapa rosie 170g
- morcov 145g
- telina 60g
- ardei gras rosu 108g
- usturoi 50g
- vin rosu sec 50ml
- sare, piper, busuioc, cimbru si oregano
Descrierea producător/Mod de preparare
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julien iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, cimbru busuioc si oregano.
Intr-o tigaie se pune putina apa si se caleste ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana cand isi lasa destul de multa zeama.
In alta tigaie se rumeneste carnea (fara ulei sau apa). Cand s-a rumenit pe toate partile se adauga ciupercile si ceapa bine scurse de zeama, usturoiul, morcovul si telina si se acopera cu un capac. Cand s-a inmuiat morcovul se adauga ardeiul gras si se acopera la loc. Cand toate sunt apropae gata se adauga vinul si se mai lasa la foc mic inca 5-10min.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie.
Alimente similare
- Pulpa porc, fara grasime (IG: 0)
- Piept de pui la tigaie de teflon (IG: 0)
- Pulpa de pui cu piele (IG: 0)
- Pulpa curcan, fara piele (IG: 0)
- Zgarci de porc (IG: 0)