Indice Glicemic: Ravioli proaspete cu ciuperci/funghi porcini, Buitoni
Denumire originală: Ravioli freschi con funghi porcini
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ravioli proaspete cu ciuperci/funghi porcini, Buitoni" din categoria "Paste".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 9.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 2.6 g/100g | Carbohidraţi | 41.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 2.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 5.3 g/100g | |
Sodiu | 500 mg/100g | Proteine | 10.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciuperci, ravioli
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Ravioli proaspete cu ciuperci/funghi porcini, Buitoni"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paste"
Momentan nu există în categoria Paste, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ravioli proaspete cu ciuperci/funghi porcini, Buitoni.
Alimente similare
- Litchi, proaspete (IG: 50)
- Curmale proaspete (IG: 70)
Actiune benefica asupra prostatei si rinichilor. Recomandate în nevroze si alte boli ale sistemului nervos, în nevrite si pentru refacerea organismului. Previn bolile canceroase. - Sardele proaspete (IG: 0)
- Smochine proaspete (IG: 30)
- Urzici, proaspete (negatite) (IG: 15)
Fier: 590 mg - Calciu: 590 mg - Vitamina C: 175 mg