Indice Glicemic: Rosii la tigaie cu ceapa, branza, masline si sunca presata
Denumire originală: Rosii la tigaie cu ceapa, branza, masline si sunca presata
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Rosii la tigaie cu ceapa, branza, masline si sunca presata" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 6.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, sunca, legume, masline, rosii
Informaţii/ingrediente
- 2 rosii mici
- 5 masline
- 25g ceapa
- 8 ml ulei
- 30g branza feta
- 40g sunca presata
Descrierea producător/Mod de preparare
se dau pe foc 5 min ceapa si rosiile se adauga si celelakte ingrediente si se mai tine 1 min pe foc.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Rosii la tigaie cu ceapa, branza, masline si sunca presata.
Alimente similare
- Sunca presata (IG: 0)
- Paine neagra cu masline si ceapa (IG: 65)
faina neagra, ulei de masline, masline, ceapa, drojdie, sare, lapte - Piept de pui la tigaie de teflon (IG: 0)
- Ceapa (IG: 15)
- Ceapa verde (IG: 15)