Indice Glicemic: Rosii umplute cu branza si smantana
Denumire originală: Rosii umplute cu branza si smantana
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Rosii umplute cu branza si smantana" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 16 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 11.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 301 mg/100g | Proteine | 8.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, smantana, rosii, aperitiv, rosii umplute
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: 1/2 manunchi de busuioc proaspat, 100g. branza proaspata de capra, 1 lingura ulei de masline, 100g.ricotta, sare, piper, 4 rosii mari si tari
Descrierea producător/Mod de preparare
Mod de preparare:
1.Se spala rosiile si li se taie un capacel.Cu o lingurita li se scoate miezul si semintele.Se sareaza si se pipereaza in interior.
2.Se spala si se toaca foarte fin busuiocul.
3.Intr-un bol, se amesteca branza de capra cu ricotta,se aduga uleiul de masline si busuiocul tocat .
4.Se umplu rosiile cu acest amestec ,se pun capacelele ,se decoreza cu frunzulite de busuioc si se pastreaza la rece pana la servire.
Este un aperitiv excelent!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Rosii umplute cu branza si smantana.
Alimente similare
- Rosii umplute cu hrisca (IG: 25)
Se fierbe hrisca si se amesteca cu germenii de grau, cu sarea, cu usturoiul, miezul de rosii si patranjelul fin tocate. Se umplu rosiile, se pun in tava, se stropesc cu ulei si se dau la ... - Ficatei cu smantana (IG: 15)
Se pune in ulei la prajit ficatul, se adauga usturoiul tocat, ciupercile taiate felii si piperul. Cand sunt gata se adauga smanatana si se mai lsasa la foc mic cateva minute. La final se adauga patrunjelul taiat ... - Smantana, 32% grasime (IG: 30)
- Rosii (IG: 30)
- Rosii, coapte (IG: 30)