Indice Glicemic: Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam
Denumire originală: Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 2.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.3 g/100g | |
Sodiu | 0.1 mg/100g | Proteine | 14.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: cascaval, piept pui, ciuperci, rulou, rulouri, edam
Informaţii/ingrediente
- Suc de lamaie, proaspat stors -244g
- Condimente cu gust de pui -70g
- Cascaval Edam -200g
- Piept de pui fara piele -1000g
- Margarina cu omega 3, Becel -30g
- Ciuperci Pleurotus -500g
- Ulei de masline - 20ml
Descrierea producător/Mod de preparare
Se soteaza ciupercile in margarina,se bate carnea ca pt snitel.Se aduga ciupercile si cascavalul si se ruleaza ;apoi se baga in staniol uns cu putin ulei si se dau la cuptor.Se scot din staniol dupa 30 min ;se adauga zeama de lamaie si se baga la cuptor inapoi pana prin o culoare rumena. o culoare frumoasa.
Usor,sanatos si gustos!Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam.
Alimente similare
- Ciuperci Pleurotus (IG: 15)
- Cascaval Edam Mini (IG: 0)
- Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ... - Mancare de vita cu ciuperci shiitake si cascaval (IG: 15)
Carnea de vita se fierbe in apa cu sare cam 30-45 minute. Se ia o tigaie de teflon, se pune pe aragaz, se adauga uleiul si ceapa taiata marunt. Cand ceapa este rumena, se adauga carne de ... - Piept de pui (IG: 0)