Indice Glicemic: Rulouri cu jeleu de fructe de padure, Carrefour
Denumire originală: Rulouri cu jeleu de fructe de padure
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Rulouri cu jeleu de fructe de padure, Carrefour" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 22.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 66.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 7.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fructe, jeleu, rulou, fructe padure
Informaţii/ingrediente
Faina alba de grau, grasimi vegetale hidrogenate, jeleu fructe de padure 30% (zahar, apa, sirop de glucoza, amidon modificat de porumb, fructe de padure 2%, coloranti (antociani, albastru briliant FCF), stabilizatori (celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu), aroma de fructe de padure, acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu), zahar pudra, premix (faina alba de grau, zahar, stabilizator (pirofosfat disodic), agent de afanare (bicarbonat de sodiu), faina de soia, amidon modificat, emulgatori (esteri glicerici ai acidului diacetiltartic cu acizii grasi, carbonat de calciu), conservant (acid ascorbic), arome), sare iodata, arome (vanilie si vanilina), acidifiant (acid citric).
Descrierea producător/Mod de preparare
Contine gluten, soia. Poate contine urme de lactoza, arahide.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Rulouri cu jeleu de fructe de padure, Carrefour.
Alimente similare
- Fructe de padure congelate (IG: 25)
- Jeleu cu portocale (IG: 65)
- Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Lichior de fructe (IG: 60)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator.