Indice Glicemic: Rulouri cu pui, cammembert, ardei copt, invelite in jambon
Denumire originală: Rulouri cu pui, cammembert, ardei copt, invelite in jambon
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Rulouri cu pui, cammembert, ardei copt, invelite in jambon" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 12.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 28.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, ardei, jambon, camembert, aperitiv
Informaţii/ingrediente
- Ardei copt, 150g
- Jambon Serrano, Espina, 90g
- Branza cremoasa Camembert Prestige, Alpenhain, 125g
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda, 290g
- Ulei de masline extra virgin, Iberica, 9.8ml
- Sare de/pentru masa, 0.5g
Descrierea producător/Mod de preparare
- Ardeiul gras se pune pe un grill, se coace pana este gata.
- Se curata de pielita si se taie fasii subtiri.
- Fileul de pui se taie fasii, se sareaza, pipereaza dupa gust si se frige in ulei de masline (nu ardeti carnea, trebuie sa fie moale si fina).
- Carnea se raceste dupa frigere.
- Cammembert se taie in fasii lungi.
- Se ia folia de aluminiu, se aseaza cateva folii una peste alta. Se pun feliile de jambon, deasupra se aseaza bucatile de pui, cammembert si ardei copt in amestec, se preseaza putin, se ruleaza, colturile se indoaie si se da la frigider pentru 1 ora.
- Dupa, se scoate din frigider, se scoate folia si cu un cutit foarte ascutit se taie rondele.
- Se serveste imediat.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Rulouri cu pui, cammembert, ardei copt, invelite in jambon.
Alimente similare
- Chefal copt (IG: 0)
- Ardei verde (IG: 15)
- Ardei capia (IG: 15)
- Ardei rosu iute (IG: 15)
Parti bune Ardeiul iute este o sursa buna de vitaminele A, C, K si B6, potasiu, fibre alimentare, tiamina, riboflavina, niacina, acid folic, fier, magneziu si fosfor. - Ardei (galben, congelat) (IG: 15)