Indice Glicemic: Salata boeuf pentru cardiaci, Lucia Aur
Denumire originală: Salata boeuf
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Salata boeuf pentru cardiaci, Lucia Aur" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 9.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 7.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: salata, salata boeuf
Informaţii/ingrediente
- Cartofi 880 g
- oua 6 (albus 240 g; galbenus 90 g)
- carne de vita 420 g
- morcovi 300 g
- patrunjel radacina/pastarnac 165
- mazare din cutie Bonduelle 265 g
- ulei de floarea soarelui Floriol 235 ml
- mustar de Dijon 150 g
- maioneza cu mustar Carrefour 140 g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierb ingredientele, se taie cubulete (exceptand mazarea; se adauga direct din cutia de conserva), se amesteca in vas.
Se prepara maioneza din galbenusuri, ulei de floarea soarelui, putina zeama de lamaie, maioneza cu mustar Carrefour, mustar de Dijon.
Se pun galbenusurile in vasul mixerului si se adauga treptat uleiul, mustarul, zeama de lamaie, maioneza Carrefour.
Nu contine sare si elementele sarate traditionale (castraveti si gogosari murati).
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Salata boeuf pentru cardiaci, Lucia Aur.
Alimente similare
- Salata hipoglicemica "de boeuf" cu pui (IG: 50)
Dupa fierberea ingredientelor se toaca cubulete. Se face maioneza de casa din galbenusuri, ulei si lamaie. Se amesteca totul. Indicele glicemic este scazut prin eliminarea cartofului si morcovului traditional insa nu am gasit un inlocuitor asimilat cu IG ... - Margarina pentru prajituri (IG: 0)
- Salata Rocket (IG: 15)
- Salata verde (IG: 15)
- Salata de varza (IG: 15)
se taie varza si se adauga ulei, sare dupa gust si otet.