Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Salata de ciuperci (varianta light) al a Extasssy

Denumire originală: Salata de ciuperci (varianta light) a la Extasssy

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Salata de ciuperci (varianta light) al a Extasssy" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 2.2 g/100g Colesterol 12.8 mg/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Carbohidraţi 8.9 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Fibre 2.9 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Zaharuri 2.9 g/100g
Sodiu 203.3 mg/100g Proteine 3.3 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: salata, ciuperci, salata ciuperci

Informaţii/ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • 5-6 linguri de sos de iaurt
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g masline
  • piper
  • sare

Descrierea producător/Mod de preparare

  1. Cureti si speli ciupercile in cateva ape. Le pui la fiert in apa clocotita.
  2. Ca sa nu se innegreasca ciupercile, torni in apa in care fierb zeama de la 1/2 lamaie, sau adaugi un varf de cutit de sare de lamaie.
  3. Scurgi ciupercile, iar cand se racesc le tai in felii subtiri.
  4. Cureti si zdrobesti usturoiul. Tai maslinele in fasii, curatandu-le in acelasi timp de samburi.
  5. Amesteci feliile de ciuperci cu sosul de iaurt, usturoiul, maslinele, sarea si piperul.
  6. Pui salata in castronele pe care le poti decora dupa preferinte.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Salata de ciuperci (varianta light) al a Extasssy.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: