Indice Glicemic: Salata Orientala de Post, Andrada
Denumire originală: Salata Orientala
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Salata Orientala de Post, Andrada" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.8 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 14 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 2.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.2 g/100g | |
Sodiu | 69.4 mg/100g | Proteine | 1.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: salata, salata orientala, post
Informaţii/ingrediente
- Cartofi albi cu coaja cruzi-860 g
- Masline mamuth-78 g
- Ceapa verde intreaga-120 g
- castraveti murati-113 g
- otet de mere-6 ml
- ulei masline -20 ml
- secretul gustului legume-5 g
- ------------------------------------
- Total salata=1090 grame=926 calorii
Descrierea producător/Mod de preparare
Cartofii se spala bine si apoi se pun la fiert in apa cu sare necuratati.
Se taie castravetii si ceapa si se pun in castronul unde vom face salata.
Cand sunt gata cartofii se trec prin apa rece,se curata si apoi se taie cuburi mari.
Adaugam in bol si cartofii,masline,condimentele,otetul si uleiul de masline si amestecam incet.
Se gusta si se lasa la rece sa se intrepatrunda aromele!
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Salata Orientala de Post, Andrada.
Alimente similare
- Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ... - Salata de muraturi (IG: 15)
Se taie marunt si se amesteca toate, eu am pus si 2 rondele de morcov murat. Este o salata de iarna cu putine calorii si buna - Salata verde (IG: 15)
- Salata Rocket (IG: 15)
- Salata de varza (IG: 15)
se taie varza si se adauga ulei, sare dupa gust si otet.