Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Salata vinete de post, mayya

Denumire originală: Salata vinete de post

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Salata vinete de post, mayya" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 5.6 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 5.7 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 3.1 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 2 g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 1.2 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: salata, vinete, post

Informaţii/ingrediente

460 g vinete coapte scurse bine; 50 g ceapa rosie; 30 ml ulei floarea soarelui; 30 g mustar clasic; sare;

Descrierea producător/Mod de preparare

Am tocat bine  vinetele si apoi le-am amestecat cu celelalte ingrediente ,le-am batut cu mixerul pana s-au albit.Am obtinut in total 560 g salata.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Salata vinete de post, mayya.

Alimente similare

  • Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
    70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano;
  • Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
    850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina;
  • Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
    250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ...
  • Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
    430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);
  • Iahnie de fasole de post (IG: 25)
    Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: