Indice Glicemic: Salata vinete de post, mayya
Denumire originală: Salata vinete de post
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Salata vinete de post, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 3.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: salata, vinete, post
Informaţii/ingrediente
460 g vinete coapte scurse bine; 50 g ceapa rosie; 30 ml ulei floarea soarelui; 30 g mustar clasic; sare;
Descrierea producător/Mod de preparare
Am tocat bine vinetele si apoi le-am amestecat cu celelalte ingrediente ,le-am batut cu mixerul pana s-au albit.Am obtinut in total 560 g salata.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Salata vinete de post, mayya.
Alimente similare
- Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...